Menajerimi Ara Ep 6 Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza aici Menajerimi Ara Ep 6 Online Subtitrat in Romana gratuit

FSOnline Back FSOnline Front
Aboneaza-te acum si vei primi ultimele filme si seriale gratuit.

Menajerimi Ara Ep 6 Online Subtitrat in Romana

Menajerimi Ara

Menajerimi Ara Rezumat

Menajerimi Ara ep 6 online subtitrat, La o firmă de talente din Istanbul, agenții se luptă să-și păstreze clienții vedetă fericiți și afacerea lor pe linia de plutire. Agenții vor jongla dintr-o situație în alta în circumstanțe care îmbină viața lor personală și profesională. Pentru a-și îndeplini visele; Dicle se mută din Antalya la Istanbul și este hotărâtă să-și găsească locul în lumea filmului și să poată supraviețui în acest oraș nemilos în totalitate pe cont propriu. De luni de zile a fost refuzata pentru orice post pentru care a candidat. Din păcate, acum își dă seama că această viață plină de farmec este plină de rechini.
Când și-a pierdut orice speranță, mai rămâne o singură persoană de la care poate cere ajutor, e cineva pe care nu l-a mai văzut de ani de zile, KÄąraç Özdal, tatăl care a abandonat-o chiar ĂŽnainte de a se naște … KÄąraç, care este unul dintre proprietarii a celei mai prestigioase firme de management Ego Agency, este șocat când își vede fiica, Dicle, a cărei existență a păstrat-o secret e ĂŽn fața lui.
Când tatăl ei ĂŽncearcă să ignore ajutorul pe care Dicle i l-a cerut, mândria ei este distrusa… Dar, brusc, ĂŽn ciuda tatălui ei, ĂŽntr-un moment mai puțin așteptat, ea este față ĂŽn față cu o oportunitate imensă și acceptă oferta că ĂŽi este făcută de Feris. Acum, ce se va ĂŽntâmpla când KÄąraç va auzi despre asta?
În același timp, la Agenția Ego, aventurile continuă. Clienta lui Çınar, Tuba BĂźyĂźkĂźstĂźn a primit o ofertă de la un producător internațional foarte proeminent pentru un nou film și acest lucru este acum pe buzele tuturor din ĂŽntregul sector … Dar, din păcate, Çınar se confruntă cu o problemă pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată. În timp ce Çınar ĂŽncearcă să rezolve această problemă, Feris este ocupat să ĂŽncerce să o cunoască pe noa lui asistenta și, ĂŽn același timp, să-și dea seama dacă poate avea ĂŽncredere sau nu. În același timp Dicle fără să știe; ĂŽl ĂŽntâlnește pe noul client al lui Feris, Barıș.

Vezi aici Menajerimi Ara online subtitrat in limba romana aici la Despre Seriale Turcesti. Mereu gratuit! Toate episoadele din Menajerimi Ara traduse in limba romana. Cele mai frumoase telenovele si seriale turcesti, vezi mereu aici la Despre Seriale Turcesti. Vizioneaza serialul turcesc Menajerimi Ara Ep 6 online subtitrat in romana gratuit integral si fara intrerupere. Filmul turcesc. Menajerimi Ara subtitrat in romana online.

[blogger]

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.