Son Yaz Ep 11 Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza aici Son Yaz Ep 11 Online Subtitrat in Romana gratuit

FSOnline Back FSOnline Front
Aboneaza-te acum si vei primi ultimele filme si seriale gratuit.

Son Yaz Ep 11 Online Subtitrat in Romana

Son Yaz

Son Yaz Rezumat

Son Yaza ep 11 online subtitrat, Selim Kara, care este procuror primește o ofertă total neașteptată de la liderul mafiot Selçuk Tașkın, pe care l-a judecat cu opt ani mai devreme. Selçuk Tașkın va lua poziția de martor în schimbul faptului că Kara va prelua controlul asupra fiului său Akgün Gökalp Tașkın. Akgün Gökalp este un tânăr nebun și total scăpat de control, care a ales același drum ca și tatăl său. S-a implicat cu oameni de care ar fi trebuit să stea departe, iar viața lui este în pericol.
Selim pentru siguranța familiei sale locuiește în Istanbul singur și departe de familie. Soția sa Canan, fiica sa Yağmur și fiul Altay au trăit în regiunea Çeșme din Izmir, ducand o viață de familie fără tatăl lor.
Selim, este forțat să folosească o mână grea cu fiul lui Selçuk Tașkın și, din cauza unor probleme de familie, este obligat să ia cu el acest producător de probleme, deoarece trebuie să se ocupe de unele probleme personale de familie din Çeșme. Orice ar fi, Selim trebuie să-și salveze căsnicia.
Cu toate acestea, Akgün Gökalp nu are absolut nicio intenție de a spune „Mulțumesc” și de a face această călătorie cu Selim. Dar când află că Selim Kara este procurorul care l-a arestat și l-a judecat pe tatăl său cu ani în urmă, acum lucrurile devin foarte complicate.

Vezi aici Son Yaz online subtitrat in limba romana aici la Despre Seriale Turcesti. Mereu gratuit! Toate episoadele din Son Yaz traduse in limba romana. Cele mai frumoase telenovele si seriale turcesti, vezi mereu aici la Despre Seriale Turcesti. Vizioneaza serialul turcesc Son Yaz Ep 11 online subtitrat in romana gratuit integral si fara intrerupere. Filmul turcesc. Son Yaz subtitrat in romana online.

[blogger]

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.